Ca Ca C’est la vie werd even Sa Sa Salami bij Keurslager Carl

Redactie KW

Maandagnamiddag had Studio Brussel een grote verrassing voor Keurslager Carl in de Otegemstraat in Zwevegem.

Men had de slager wijsgemaakt dat men ter plaatse zou komen voor een interview dat live zou uitgezonden worden op radio en televisie. Toen de StuBru-dj goed en wel aan het gesprek begonnen was, kwam schlagerzanger Danny Fabry, vergezeld van enkele Kerstelfjes uit het niets opduiken zijn grote hit ‘Ca Ca C’est La Vie’ zingend. Meteen werd een polonaise gevormd en werd het een plezante bedoening. Het liedje klonk ook even anders en werd al snel ‘Sa Sa Salami’.

Ca Ca C'est la vie werd even Sa Sa Salami bij Keurslager Carl

Het optreden maakte deel uit van de verrassing die de mensen van StuBru bedacht hadden. “Ze hebben veel goedgemaakt”, zei Carl achteraf. “Toen we onze cheque van onze actie met de Keurslagers uit de regio gingen afgeven in Kortrijk, konden we zelfs geen liedje kiezen op het podium. Uiteraard waren we een beetje ontgoocheld, maar nu is alles vergeten en vergeven. Het was een leuke verrassing én het kwam nog eens live op televisie.”

De actie van 11 Keurslagers uit de regio bestond erin dat ze hamburgers verkochten en een deel van de opbrengst aan het goede doel schonken. Dit goede doel was MPI de Kindervriend in Rollegem waar op 1 december ook een winterbarbecue plaatsvond. Daar kwamen 650 mensen op af, wat ook een aardige cent opbracht. “In totaal bracht onze actie 9.867 euro op“, besluit Carl Vermeersch niet zonder trots. (GJZ)

Ca Ca C'est la vie werd even Sa Sa Salami bij Keurslager Carl