BV’s en influencers schaatsen in Oostende voor L.O.L. Surprise

Heel wat bekende influencers uit Vlaanderen waren aanwezig. Uit West-Vlaanderen waren dat Hailey Bonduwe, Luna Dupont, Mario Dumarey en Lean Valcke. © JR
Redactie KW

L.O.L. Surprise organiseerde zaterdag een leuk evenement in het Leopoldpark in Oostende. Daarop werden enkele bekende influencers, waaronder ook enkele West-Vlaamse uitgenodigd. Maar ook enkele bekende Vlamingen kwamen langs.

L.O.L. Surprise is het speelgoed van het jaar en een enorme rage in ons land. L.O.L. is de afkorting van Lil Outrageous Littles. Het zijn een soort verrassingsballen. De bal heeft verschillende lagen en bij het weghalen van elke laag komt er een tip, een geheim of iets anders tevoorschijn. Van buitenaf kan je niet zien welke Surprise pop er precies in de bal zit.

Voor de lancering van de wintercollectie werd een winterdisco georganiseerd tijdens het openingsweekend van Winter in het Park. De dag werd gestart met een fiks ontbijt alvorens de schaatspiste op te trekken. Enkele bekende Vlamingen waaronder Joyce De Troch en Eveline Hoste tekenden present, maar ook enkele bekende West-Vlaamse influencers zoals Hailey Bonduwe (12) uit Ingelmunster, Luna Dupont (12) uit Izegem, Mario Dumarey (21) uit Waregem en Lean Valcke (17) uit Oostende waren aanwezig. Na het schaatsuurtje was het tijd voor de winterdisco en om 11 uur was er nog een ‘winter unboxing experience’.

Op het evenement waren zo’n 100 aanwezigen, allemaal op uitnodiging.

(JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier