Burgemeester sluit danscafé Klub Luxx voor een maand

Redactie KW

Nadat uitbater Gerogry Vandenbossche vier pv’s had gekregen wegen inbreuken op de coronamaatregels moet het danscafé Klub Luxx in de Marktstraat in Maldegem een maand gesloten blijven.

Het danscafé Klub Luxx is een van de drukbezochtste horecazaken in Maldegem. De klanten zullen de komende weken een andere plaats moeten zoeken om hun dorst te lessen. Op bevel van burgemeester Bart Van Hulle is de zaak voor een maand gesloten.

Uitbater Gregory Vandenbossche kreeg eerder al twee pv’s omdat hij geen mondmasker droeg in zijn zaak. Daarna kwam er een pv omdat er te veel volk (met en zonder mondmasker) in de zaak was. De druppel die de emmer deed overlopen waren de filmpjes van dansende klanten in de Klub Luxx die vorige maand via de sociale media bij de politiezone Maldegem binnenliepen.

Uitbater Vandenbossche werd bij burgemeester Van Hulle ontboden en kreeg er te horen dat zijn horecazaak voor een maand dicht moet. Hij kreeg er de waarschuwing bij dat, als de Klub Luxx na zijn heropening opnieuw op inbreuken wordt betrapt, voor een langere tijd zal gesloten worden.

(LV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier