Daarbij brandde de zolderverdieping volledig uit en was er in het hele huis rook- en waterschade. Het geld werd geschonken door buurtbewoners, sympathisanten en de parochie en zal gebruikt worden voor herstellingswerken. "Je krijgt nooit voldoende geld van de verzekering om alle kosten te dekken", luidt het bij Kris en Michael. "Daarom wilden we Pierre en Lisette helpen."

Het gezin woont voorlopig in een noodwoning in Bissegem. Ze hopen zo snel mogelijk weer naar hun eigen huis te kunnen terugkeren. De werken starten er rond deze tijd.

Daarbij brandde de zolderverdieping volledig uit en was er in het hele huis rook- en waterschade. Het geld werd geschonken door buurtbewoners, sympathisanten en de parochie en zal gebruikt worden voor herstellingswerken. "Je krijgt nooit voldoende geld van de verzekering om alle kosten te dekken", luidt het bij Kris en Michael. "Daarom wilden we Pierre en Lisette helpen." Het gezin woont voorlopig in een noodwoning in Bissegem. Ze hopen zo snel mogelijk weer naar hun eigen huis te kunnen terugkeren. De werken starten er rond deze tijd.