Met een project van peer-to-peer support waarbij een groep jongeren, een andere groep jongeren helpt, werd een duidelijke signaal gegeven: iedereen is gelijk, ongeacht de origine. Iedereen wordt op dezelfde manier gesensibiliseerd om zich aan de COVID-maatregelen te houden.

"De jongeren, bijna allemaal geëngageerd in sociale projecten, leerden ons op hun buurt dat in dialoog treden altijd de eerste oplossing moet zijn wanneer problemen zich voordoen", klinkt het bij de coaches.

Het project is een schot in de roos. De Blankenbergse jongeren zijn lovend over de gedrevenheid van de Brusselse jongeren. De Brusselse jongeren zijn dan weer opgetogen over onze crowd control aanpak.

Met een project van peer-to-peer support waarbij een groep jongeren, een andere groep jongeren helpt, werd een duidelijke signaal gegeven: iedereen is gelijk, ongeacht de origine. Iedereen wordt op dezelfde manier gesensibiliseerd om zich aan de COVID-maatregelen te houden."De jongeren, bijna allemaal ge├źngageerd in sociale projecten, leerden ons op hun buurt dat in dialoog treden altijd de eerste oplossing moet zijn wanneer problemen zich voordoen", klinkt het bij de coaches. Het project is een schot in de roos. De Blankenbergse jongeren zijn lovend over de gedrevenheid van de Brusselse jongeren. De Brusselse jongeren zijn dan weer opgetogen over onze crowd control aanpak.