Het klimongeval gebeurde aan de natuurkloof 'Fondry des Chiens'. Dat is vernomen van de lokale politie, die een bericht van Sudpresse bevestigt. Volgens de krant is het slachtoffer afkomstig uit Brugge.

Het jonge slachtoffer (17) was aan het klimmen toen ze plots uitgleed en meters lager neerkwam. "De vitale functies zijn ogenschijnlijk niet in gevaar, maar ze liep breuken aan de onderste ledematen op", klinkt het. Omdat ze zelf niet uit de kloof kon geraken, was de tussenkomst noodzakelijk van de interventieploeg (GRIMP) van Philippeville.

Eens uit de kloof bevrijd, werd de gewonde tiener overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. (Belga)

Fondry des Chiens in Nismes., TV
Fondry des Chiens in Nismes. © TV
Het klimongeval gebeurde aan de natuurkloof 'Fondry des Chiens'. Dat is vernomen van de lokale politie, die een bericht van Sudpresse bevestigt. Volgens de krant is het slachtoffer afkomstig uit Brugge.Het jonge slachtoffer (17) was aan het klimmen toen ze plots uitgleed en meters lager neerkwam. "De vitale functies zijn ogenschijnlijk niet in gevaar, maar ze liep breuken aan de onderste ledematen op", klinkt het. Omdat ze zelf niet uit de kloof kon geraken, was de tussenkomst noodzakelijk van de interventieploeg (GRIMP) van Philippeville.Eens uit de kloof bevrijd, werd de gewonde tiener overgebracht naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. (Belga)