Naar aanleiding van het Champions-Leaguetreffen tussen Club Brugge en Galatasaray houdt de Brugse politie verscherpt toezicht. Woensdag werden in Sint-Andries 22 Turkse fans gecontroleerd, die geen geldig ticket op zak bleken te hebben.

Sterker: de groep had wél knuppels en pyrotechnisch materiaal bij. De 22 fans werden dan ook bestuurlijk aangehouden, minstens tot na de match. Fans zonder geldig ticket op zak, wordt gevraagd de stad meteen te verlaten.

Op de Markt in Brugge verliep alles rustig. Het bleef bij wat zingen en een dansje. De Turkse supporters genoten van het mooie weer en de ontspannen sfeer. De politie was zichtbaar aanwezig maar moest niet ingrijpen.

De harde kern kwam via de Steenstraat aan op de Markt. Dat ging gepaard met veel gezang, maar alles bleef beschaafd.

Intussen zijn de Turkse fans vertrokken richting Jan Breydel. Met veel lawaai, bommetjes en Bengaals vuurwerk zijn de Turkse supporters richting stadion vertrokken. De sfeer zat er goed in, maar de Brugse politie blijft waakzaam.

Naar aanleiding van het Champions-Leaguetreffen tussen Club Brugge en Galatasaray houdt de Brugse politie verscherpt toezicht. Woensdag werden in Sint-Andries 22 Turkse fans gecontroleerd, die geen geldig ticket op zak bleken te hebben.Sterker: de groep had wél knuppels en pyrotechnisch materiaal bij. De 22 fans werden dan ook bestuurlijk aangehouden, minstens tot na de match. Fans zonder geldig ticket op zak, wordt gevraagd de stad meteen te verlaten.Op de Markt in Brugge verliep alles rustig. Het bleef bij wat zingen en een dansje. De Turkse supporters genoten van het mooie weer en de ontspannen sfeer. De politie was zichtbaar aanwezig maar moest niet ingrijpen.De harde kern kwam via de Steenstraat aan op de Markt. Dat ging gepaard met veel gezang, maar alles bleef beschaafd.Intussen zijn de Turkse fans vertrokken richting Jan Breydel. Met veel lawaai, bommetjes en Bengaals vuurwerk zijn de Turkse supporters richting stadion vertrokken. De sfeer zat er goed in, maar de Brugse politie blijft waakzaam.