"Met spijt moeten we veel te vroeg afscheid nemen van onze dierbare collega Geoffrey Vanmullem", schrijft de Brugse politie op zijn Facebookpagina. Geoffrey werkte sinds 2015 voor de lokale politie van Brugge. "Binnenkort zou hij starten als wijkinspecteur in het centrum. Geoffrey was dan ook vastberaden om zijn ziekte, die hem sinds oktober 2018 thuis hield, alsnog te overwinnen. Maar het heeft niet mogen zijn."

Geoffrey was getrouwd en had twee dochtertjes, de tweeling Eline en Emma.

Met spijt moeten we veel te vroeg afscheid nemen van onze dierbare collega Geoffrey Vanmullem. Hij startte bij Lokale...

Geplaatst door Lokale Politie Brugge op Maandag 8 april 2019
"Met spijt moeten we veel te vroeg afscheid nemen van onze dierbare collega Geoffrey Vanmullem", schrijft de Brugse politie op zijn Facebookpagina. Geoffrey werkte sinds 2015 voor de lokale politie van Brugge. "Binnenkort zou hij starten als wijkinspecteur in het centrum. Geoffrey was dan ook vastberaden om zijn ziekte, die hem sinds oktober 2018 thuis hield, alsnog te overwinnen. Maar het heeft niet mogen zijn."Geoffrey was getrouwd en had twee dochtertjes, de tweeling Eline en Emma.