Brugse ondernemer roept op om je creativiteit te tonen

Louis De Jaeger maakte zelf een videoclip 'Life After Corona'. © GF
Redactie KW

De Brugse ondernemer Louis De Jaeger roept medeburgers op om tijdens de nieuwe lockdown opgekropte emoties te uiten via creativiteit. De wereld draait momenteel misschien niet zoals hij moet draaien maar creatief omgaan met je eigen ongenoegen is misschien wel de enige uitweg. Dit doet hij alvast zelf met de videoclip: ‘Life After Corona’, wat een parodie is op Life On Mars van David Bowie.

Louis De Jaeger heeft een tuinarchitectenbureau in Brussel en Brugge en geeft lezingen. Vooral de lezingen zijn allemaal in het water gevallen. “Ik heb sowieso een creatief beroep, voor mij is de stap naar muziek redelijk dichtbij. Veel mensen denken dat ze niet creatief zijn maar als kind waren we allemaal bezig met tekenen, schilderen of knutselen.”

De Jaeger roept dan ook iedereen op om opnieuw op zoek te gaan naar zijn of haar creativiteit. Het is niet alleen een emotionele verlossing, ook zijn de mooiste uitvindingen op aarde gestart met een creatief idee. “Een duikboot, radio, internet, Spotify, enzovoort waren allemaal eerst ideeën. Wie weet, ontstaan er wel nieuwe uitvindingen tijdens deze lockdown”, klinkt het.

PostCoronaMovement

Tijdens de vorige lockdown heeft Louis De Jaeger samen met een groep ondernemers de PostCorona Movement opgericht, een facebookgroep met meer dan 10.000 leden waar mensen hun dromen kunnen delen. Nu lanceert hij de oproep om je creaties te delen en anderen te inspireren.

Hij geeft alvast het goede voorbeeld met de videoclip Life After Corona. Louis heeft samen met zijn vriendin een band, BogusCat, en in hun vrije tijd maken ze films en muziek. Op www.boguscat.com of hieronder kun je de videoclip Life After Corona bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=1dCx7r6hUlQ

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier