Brugse chef kookt voor zorgkundigen

Ook de Brugse chef Bruno Timperman van de zaak Bruut moest ook noodgedwongen zijn deuren sluiten omwille van de coronacrisis.

Bruno aan de gril. © SR

Bruno wou niet stil zitten in deze periode en mag dankzij Horeca Totaal regelmatig heel wat voeding ophalen die bijna de houdbaarheidsdatum nadert maar nog lekker is om te verwerken in maaltijden. Nu kookt Bruno voor de mensen in de zorg die het meer dan verdienen. “Vandaag ben ik al uren alles aan het grillen en ik breng vanavond nog een pak naar het woonzorgcentrum Ter Potterie in Brugge. Ik zal ze verwittigen en alles aan de deur achter laten. Ook met het AZ Sint-Jan in Brugge heb ik reeds contact opgenomen. Personeel van daar kan bij mij zonder enig contact een maaltijd komen ophalen na hun shift. Zo zijn ze zeker dat ze nog gezond en lekker kunnen eten en niet voor een leeg winkelrek terecht komen. Ik doe het met alle plezier om ook mijn steentje bij te dragen. Zo moet er ook geen eten weggegooid worden” meent Bruno.

Intussen hebben ook al heel wat andere bedrijven de mensen in de zorg verwend. Zo trok D-Drinks en Chocolade Depla reeds naar het zorgpersoneel van het AZ Sint-Lucas in Assebroek om ze te verwennen met heel wat lekkers.

(SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.