Wie alcohol drinkt en een aperitiefje wil drinken, heeft keuze zat. Voor wie het alcoholvrij wil of moet houden is dat een pak lastiger. Die moet het vaak stellen met een vers geperst fruitsap. Dat besefte ook Pieter Lonneville, chef in zijn eigen restaurant Tête Pres...

Wie alcohol drinkt en een aperitiefje wil drinken, heeft keuze zat. Voor wie het alcoholvrij wil of moet houden is dat een pak lastiger. Die moet het vaak stellen met een vers geperst fruitsap. Dat besefte ook Pieter Lonneville, chef in zijn eigen restaurant Tête Pressée in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels. Met 'Buloo' zorgt hij naar eigen zeggen voor een feestelijk, alcoholvrij aperitief alternatief."In een wereld waar Bob aan het stuur hoort te zitten, en mensen sowieso veel bewuster omgaan met alcohol, moeten horecazaken steeds vaker op zoek naar alcoholvrije alternatieven. En die zijn er te weinig, of ze zijn veel te gesuikerd", zegt Pieter Lonneville."Buloo is een natuurlijke drank met pure ingrediënten: een verrassend verfrissende combinatie van kombucha, rooibos, citroen, kersen en kruiden. Het is je 'unguilty pleasure' als je niet drinkt. Een parelend aperitief met de allures van champagne, maar zonder alcohol en arm aan suiker en calorieën. Lekker én gezond." Pieter wijst er nog op dat Bulot zijn unieke smaak krijgt door het natuurlijke fermentatieproces. Hij laat de natuur zijn werk doen. "Buloo is gemaakt met ruwe producten, zonder bewaarmiddelen en zonder kunstmatige smaakstoffen. Met Buloo klink je dus écht op je gezondheid", klinkt het. Voor info en bestellingen kan je terecht op http://buloo-apero.be/