Brugse butler wint als eerste Belg brons bij de The International Business Awards

Kristiaan Polgar © Davy Coghe
Redactie KW

Terwijl in Rio de beste atleten op zoek zijn naar eremetaal en internationale erkenning, sleepte intussen VIP & Butler Services uit Brugge brons in de wacht.

Kristiaan Polgar, zaakvoerder van VIP & Butler Services, veroverde de bronzen Stevie Award in de categorie ‘startup of the year’ van de prestigieuze International Business Awards. In de dertienjarige geschiedenis van dit internationaal businessmodel is het de eerste keer dat een Belg in de prijzen valt.

Voor Kristiaan Polgar, zaakvoerder van VIP & Butler Services, is het een bekroning voor het geleverde werk. “Natuurlijk ben ik bijzonder trots en tegelijk ook verrast met deze internationale onderscheiding. Nooit had ik gedacht dat we met ons team na twee jaar hard werken een internationale prijs zouden winnen. Dit is echt voor ons de kers op de taart.”

Winnaars van een Stevie Award worden bepaald door de gemiddelde scores te bepalen van meer dan 200 zakelijke juryleden die hebben deelgenomen aan een beoordelingsproces van mei tot en met begin augustus. De prijs zal officieel uitgereikt worden tijdens een galabanket in het Cavaliere Waldorf Astoria Hotel in Rome en op 21 oktober. Uiteraard telt Kristiaan Polgar nu al de dagen af om de prijs over enkele maanden persoonlijk in ontvangst te gaan nemen.

(MdW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier