Brugse (59) krijgt tal van liefdesbrieven door opvallende sticker op brievenbus

Ann Snoeck maakte een eigen ontwerp met officieel logo van de stad Brugge. © MM
Redactie KW

De meest romantische brievenbus van België staat momenteel in onze provincie, meer bepaald aan de Molenmeers 43 in het hartje van Brugge.

De 59-jarige Ann Snoeck kleefde uit onvrede met de vele reclamefolders een sticker met het opschrift ‘Only Love Letters’ op haar brievenbus. Een eigen ontwerp met officieel logo van de stad Brugge waarvan ze de impact zwaar onderschatte. We zijn nu enkele weken later en de vrouw krijgt meer post dan ooit. Zowel Bruggelingen als toeristen stoppen om een boodschap achter te laten.

Zo kreeg de vrouw al een liefdesboodschap van Oostenrijkers en Parijzenaars in de bus. Met Valentijn in het verschiet is de kans niet onbestaande dat er nog meer kaartjes in de brievenbus zullen vallen. Een gedachte die Ann wel bevalt. “Ik ben momenteel vrijgezel. Dus waarom niet? Stiekem heb ik al gehoopt dat ik via deze weg het echte geluk kan terugvinden. Mensen die zich geroepen voelen om een valentijnsboodschap achter te laten, weten mij vanaf nu dus wonen”, zegt ze.

Al laten ze dan best wel hun contactgegevens achter. In Brugge zelf verwerft de brievenbus alvast meer en meer bekendheid.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier