Brugs koppel: “We gaan straks wodka-shots drinken”

Marina Krylova en Tim Bulcke.© ACR
Marina Krylova en Tim Bulcke.© ACR
Redactie KW

Tim Bulcke en Marina Krylova kijken uit naar zaterdagavond. “De Belgen zijn favoriet, maar met de Russen weet je nooit. Ze kunnen eens een uitschieter hebben. De Russen zijn heel chauvinistisch. Veel meer dan de Belgen.”

Tim Bulcke (46) en Marina Krylova (40) waren buren toen ze aan de schoolpoort van Immaculata, waar hun kinderen school liepen, elkaar leerden kennen. Het echtpaar woont in Sint-Michiels. Tim is zaakvoerder van Peak Performance in Knokke-Heist. Marina kwam veertien jaar geleden naar ons land en heeft een passie voor paaldansen. “Ondertussen zijn we bezig met het bouwen van een paaldansstudio in een loods in Brugge die in september wordt geopend”, vertelt Tim die met DEEP in Russia ook heli-skireizen organiseert in Rusland. Hij vliegt per helikopter met klanten naar de diverse skigebieden. “Dat is een passie. Daarnaast surf ik ook op zee, met een wing sup foil.”

Nummerplaat KGB

Marina is afkomstig uit Orjol, 300 kilometer van Moskou. Ze studeerde kunst en houdt zich daar ook graag mee bezig. De liefde voor haar land is bij het koppel bijzonder groot. Ze rijden met een Lada, een oldtimer met de nummerplaat KGB . Voetbalfans zijn ze niet echt. Maar als het EK of WK er aankomt, worden ze wel vurige supporters voor hun land. “We kijken dus zeer uit naar de match van zaterdagavond. We hebben een enorme vriendenkring en zullen dan zeker voor, tijdens en na de wedstrijd, geregeld met hen in contact staan. We kennen overigens ook de dj die op de matchen aanwezig is, zo ook zaterdag in Sint-Petersburg.”

Het echtpaar is net terug van een bezoek aan de Krim in Rusland. Corona zorgt er echter voor dat ze de wedstrijd niet zozeer op verplaatsing volgen, wellicht thuis voor de buis. “Misschien dat we naar vrienden gaan in het Bras Café op ’t Zand om daar de match te bekijken. Marina lijkt niet geïnteresseerd, maar eenmaal het begint zit ze vol spanning . Een pronostiek? Ik tip op 2-1 winst voor de Rode Duivels. We gaan er dan wodka-shots op drinken”, glimlacht Tim. (ACR)