Ze is al jaren de trouwe kapper van heel wat gekende artiesten maar ook voor tal van tv-programma's op de nationale zenders. Christine sluit haar zaak voor drie weken uit voorzorg voor haar personeel maar ook voor de klanten zodat er niemand besmet raakt met het coronavirus.

Ook andere kapperszaken volgen haar want ook het kapsalon New Style Team in de Wulfhagestraat in Brugge sluit de deuren. Ze sluiten voor minstens drie weken. Ook zij geven voorrang aan gezondheid waarbij ze heel wat inkomsten zullen verliezen. Ze zullen hun klanten via sociale media informeren wanneer ze terug open kunnen. (SR)

Ze is al jaren de trouwe kapper van heel wat gekende artiesten maar ook voor tal van tv-programma's op de nationale zenders. Christine sluit haar zaak voor drie weken uit voorzorg voor haar personeel maar ook voor de klanten zodat er niemand besmet raakt met het coronavirus. Ook andere kapperszaken volgen haar want ook het kapsalon New Style Team in de Wulfhagestraat in Brugge sluit de deuren. Ze sluiten voor minstens drie weken. Ook zij geven voorrang aan gezondheid waarbij ze heel wat inkomsten zullen verliezen. Ze zullen hun klanten via sociale media informeren wanneer ze terug open kunnen. (SR)