Bruggeling runt Reisbureau Kohola Times in pop-uppand in Academiestraat

Ruben Gryson: "Ik botste op het initiatief van 'The Box', dat vanuit de Makersrepubliek en met steun van de Stad Brugge startende ondernemers wil ondersteunen." © PDV
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

In januari huist zelfstandig reisagent Ruben Gryson van Kohola Times in het pop-upwinkelpand van het project The Box in de Academiestraat. “Normaliter werk ik van thuis uit maar ik doe dit vooral om meer naambekendheid te krijgen”, zegt de jonge ondernemer.

Ruben Gryson was niet bepaald voorbestemd om in de toeristische sector terecht te komen. Hij studeerde Klassieke Talen en Marketing. “Ik werkte eerst voor het consultancy bedrijf Ernst & Young en werd dan business manager bij AXA.” Toch niet helemaal zijn ding, zo biecht Ruben op.

“Wat ik écht graag deed was reizen én reizen organiseren. Nadat ik voor enkele vrienden een volledige reis had uitgestippeld, besloot ik de sprong te wagen. Ik ben nu aangesloten bij Travel Experts, een netwerk van zelfstandige reisagenten. Zelf heb ik een grote liefde voor de Verenigde Staten. Mijn zaak is dan ook gespecialiseerd in het aanbieden van reizen naar de USA. Maar ook in Canada, de Caraïben en citytrips in Europa ben ik gespecialiseerd. Anders dan de meeste andere reisagenten ga ik ook bij de mensen aan huis om het ideale reis te bespreken en te boeken.”

“Waarom ik me hier dan toch tijdelijk vestig in dit winkelpand? Ik voelde dat het nodig was om wat meer naambekendheid te verwerven en dan is zo’n mooie locatie in de Brugse binnenstad interessant. Ik botste op het initiatief van ‘The Box’, dat vanuit de Makersrepubliek en met steun van de Stad Brugge startende ondernemers wil ondersteunen. Tot nu toe is het een boeiende ervaring!”

Alle info op www.koholatimes.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier