Enkel hulpverleningsorganisaties moeten hun mondmaskers, wegwerpschorten, handgel en veiligheidsbrillen niet afstaan. De opgevorderde middelen zullen ter beschikking gesteld worden van ziekenhuizen, artsen en ander zorgverlenend personeel. Als dat niet spontaan gebeurt, kan de politie ingezet worden.

"In het kader van de bestrijding van het coronavirus is het absoluut noodzakelijk dat zorgverlenend personeel kan beschikken over voldoende mondmaskers, wegwerpschorten, ontsmettende handgel en veiligheidsbrillen", aldus burgemeester Dirk De fauw.

Winkels, bedrijven en organisaties die beschikken over deze middelen, moeten die brengen naar het OCMW/Mintus, Ruddershove 4, Brugge (open van 8 tot 21 uur). Wie dit materiaal niet zelf kan komen of laten binnenbrengen, neemt contact op met 050 44 80 00 of info@brugge.be om af te spreken over de afhaling.

Enkel hulpverleningsorganisaties moeten hun mondmaskers, wegwerpschorten, handgel en veiligheidsbrillen niet afstaan. De opgevorderde middelen zullen ter beschikking gesteld worden van ziekenhuizen, artsen en ander zorgverlenend personeel. Als dat niet spontaan gebeurt, kan de politie ingezet worden. "In het kader van de bestrijding van het coronavirus is het absoluut noodzakelijk dat zorgverlenend personeel kan beschikken over voldoende mondmaskers, wegwerpschorten, ontsmettende handgel en veiligheidsbrillen", aldus burgemeester Dirk De fauw.Winkels, bedrijven en organisaties die beschikken over deze middelen, moeten die brengen naar het OCMW/Mintus, Ruddershove 4, Brugge (open van 8 tot 21 uur). Wie dit materiaal niet zelf kan komen of laten binnenbrengen, neemt contact op met 050 44 80 00 of info@brugge.be om af te spreken over de afhaling.