Aannemer Willemen Infra nv vindt het haar morele en maatschappelijke plicht om deze maatregel te nemen. "Het is een taak van allen om de infectie zoveel mogelijk te vertragen in het belang van de gezondheid van iedereen. Deze maatregel geldt niet alleen voor de Katelijnestraat, maar voor alle werven van het bedrijf."

De opschorting van de werkzaamheden loopt tot eind deze week. Dan zal beslist worden of vanaf maandag 23 maart de werkzaamheden voortgezet kunnen worden. De aannemer zal op dinsdag 17 maart de werfzone opkuisen en grondig beveiligen.

Alle getroffen verkeersmaatregelen naar aanleiding van deze werkzaamheden blijven van kracht.

Aannemer Willemen Infra nv vindt het haar morele en maatschappelijke plicht om deze maatregel te nemen. "Het is een taak van allen om de infectie zoveel mogelijk te vertragen in het belang van de gezondheid van iedereen. Deze maatregel geldt niet alleen voor de Katelijnestraat, maar voor alle werven van het bedrijf."De opschorting van de werkzaamheden loopt tot eind deze week. Dan zal beslist worden of vanaf maandag 23 maart de werkzaamheden voortgezet kunnen worden. De aannemer zal op dinsdag 17 maart de werfzone opkuisen en grondig beveiligen.Alle getroffen verkeersmaatregelen naar aanleiding van deze werkzaamheden blijven van kracht.