Brugge kaapt centrummanager Oostende weg

Ilse Snick. © GLO
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Chef Nieuws

Ilse Snick vertrekt als centrummanager van de stad Oostende en verhuist naar Brugge, waar ze vanaf 1 december een gelijkaardige functie zal bekleden.

Ilse Snick gaat vanaf zondag 1 december aan de slag als economic development manager in Brugge. De eerste jaren zal ze ten volle de rol van centrummanager opnemen. In een latere fase moet zij Brugge als ondernemende stad mee op de kaart zetten.

Voormalig journaliste

Voormalig journaliste Ilse Snick is gepokt en gemazeld in de rol van centrummanager: in 2014 heeft zij in Oostende de dienst centrummanagement opgestart en sindsdien stond zij in voor de dagelijkse leiding van de organisatie. Als retailexpert heeft Ilse Snick haar visie en ervaring ook internationaal kunnen delen gezien zij door de Europese Commissie als spreker en ‘best practice’ werd uitgenodigd voor congressen in het buitenland (Boekarest, tijdens het EU-voorzitterschap van Roemenië) en in het Europees Parlement.

Deze expertise en ook haar enthousiasme wil Ilse nu gebruiken om Brugge als shoppingstad nog duidelijker op de kaart te zetten. “Brugge heeft bijzonder veel troeven. We zullen die extra in de verf zetten, wat er al is naar een hoger niveau tillen en ook trendy en nieuwe winkelconcepten ervan overtuigen dat Brugge the place to be is”, stelt Ilse Snick.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.