"Door de grote impact van het coronavirus zijn het, zeker voor de horeca-ondernemers, moeilijke en onzekere tijden. Ook voor onze brouwerij is dit een van de grootse crisissen uit haar geschiedenis. Echter willen wij samen met onze klanten de krachten bundelen om deze moeilijke periode door te komen", klinkt het bij de brouwerij. "Als brouwerij hebben wij enkele maatregelen genomen om onze horeca-uitbaters te ondersteunen."

En die maatregelen zijn niet min. De brouwerij scheldt de huurgelden van de maand april kwijt aan alle zelfstandige horeca-ondernemers die een pand huren van hen en die volledig moeten sluiten ten gevolge van de beslissing van de overheid. Eens de cafés en restaurants mogen heropstarten zal de brouwer alle leidingen van de tapinstallaties gratis komen reinigen. Daarnaast komen ze ook al hun bieren die tijdens de crisis vervallen zijn, gratis vervangen.

"Tot slot bekijken wij graag samen met onze horecaklanten welke acties we kunnen ondernemen om hen te begeleiden bij een vlotte heropstart. Hebt u hier vragen over, kan u steeds met uw vertegenwoordiger contact opnemen. Zij staan graag voor u klaar. Ondertussen roepen we iedereen ook op om zich aan de maatregelen van onze overheid te houden. Hoe eerder deze situatie onder controle is, hoe vlugger we samen terug kunnen genieten van een heerlijk glas bier!"

"Door de grote impact van het coronavirus zijn het, zeker voor de horeca-ondernemers, moeilijke en onzekere tijden. Ook voor onze brouwerij is dit een van de grootse crisissen uit haar geschiedenis. Echter willen wij samen met onze klanten de krachten bundelen om deze moeilijke periode door te komen", klinkt het bij de brouwerij. "Als brouwerij hebben wij enkele maatregelen genomen om onze horeca-uitbaters te ondersteunen."En die maatregelen zijn niet min. De brouwerij scheldt de huurgelden van de maand april kwijt aan alle zelfstandige horeca-ondernemers die een pand huren van hen en die volledig moeten sluiten ten gevolge van de beslissing van de overheid. Eens de cafés en restaurants mogen heropstarten zal de brouwer alle leidingen van de tapinstallaties gratis komen reinigen. Daarnaast komen ze ook al hun bieren die tijdens de crisis vervallen zijn, gratis vervangen. "Tot slot bekijken wij graag samen met onze horecaklanten welke acties we kunnen ondernemen om hen te begeleiden bij een vlotte heropstart. Hebt u hier vragen over, kan u steeds met uw vertegenwoordiger contact opnemen. Zij staan graag voor u klaar. Ondertussen roepen we iedereen ook op om zich aan de maatregelen van onze overheid te houden. Hoe eerder deze situatie onder controle is, hoe vlugger we samen terug kunnen genieten van een heerlijk glas bier!"