Brouwerij de Poes wil vakantiegevoel naar Tielt halen met zomerbar

Stijn David en Stijn De Rammelaere. © WM
Redactie KW

Als we dan toch thuis moeten blijven deze zomer, doen we dat beter in stijl moeten Stijn David en Stijn De Rammelaere gedacht hebben. Mits finaal groen licht van de Nationale Veiligheidsraad wil Brouwerij De Poes uit Tielt deze zomer een retro pop-up bar inrichten bij de brouwerij.

Brouwer Stijn David slaat daarvoor de handen in elkaar met Stijn De Rammelaere van de Tieltse sportcafetaria De Ponte. In juli en augustus zetten zij de poorten van de brouwerij open om de dorstige te ontvangen op het aanpalende grasveld. Vanuit de Stad werd inmiddels groen licht gegeven voor dit lokale initiatief.

Er zal plaats zijn voor een 100-tal bezoekers die zullen kunnen genieten van een gekoeld drankje in een nostalgisch kader. Staycation @ Brouwerij De Poes neemt je mee naar de jaren ’70 voor een retro vakantiegevoel. Een mens hoeft niet altijd ver te gaan om plezier te beleven, is het motto. Even tijd nemen voor jezelf, samen gezellig van een goed lokaal glas genieten en keuvelen. Het kan allemaal op de terreinen van brouwerij De Poes.

Staycation @ Brouwerij De Poes trekt een lokale kaart. De bieren komen uit de brouwketels van de brouwerij. De wijnen van Wijngoed Kapelle. Limonades zijn van het Belgische Ritchie. De bar zal open zijn in juli en augustus. Op donderdag en vrijdag van 16 tot 22 uur en op zaterdag en zondag van 14 tot 22 uur.

Cafetaria De Ponte bij de sporthal blijft open, Stijn De Rammelaere zal dubbel draaien en ook die zaak verder tot bloei brengen. Ook de brouwerij blijft verder brouwen en bottelen, beide bezige bijen zitten dus niet stil.

Stijn en Stijn staan in voor de bediening en zullen de pop-up-bar volledig COVID19-proof maken. Alle vereiste veiligheidsmaatregelen zullen genomen worden om de gasten een comfortabele beleving te schenken.

(WM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier