"Het initiatief werd enorm geapprecieerd door de verschillende horecaondernemers", vertelt Laura Pille. "Ook hebben wij een helpdesk opgezet waar onze horecaondernemers terecht kunnen met al hun vragen. We houden hen bovendien persoonlijk op de hoogte van komende updates of veranderingen. Brouwerij De Brabandere gelooft sterk in oplossingen op maat van elke horecazaak en geeft daarom voorkeur aan persoonlijk contact met onze horecaondernemers."

Lokaal

"Meer dan ooit willen we aan consumenten vragen om lokaal te kopen. Het is heel erg belangrijk om in deze moeilijke tijden de lokale bakker, slager en fruitwinkel een hart onder de riem te steken, maar we roepen ook op om bij een volgende aankoop eens te denken aan de lokale brouwerij die met veel passie bier brouwt. Drankenhandels en supermarkten blijven open en dus zijn onze producten beschikbaar. We lanceren graag de term #pintelhier, een adaptatie van het reeds gekende #winkelhier."

"Deze week zou eigenlijk een heilige week voor de koers in Vlaanderen geweest zijn. Gisteren hadden we normaal Gent-Wevelgem, woensdag volgt Dwars door Vlaanderen en het hoogtepunt volgt zondag met de Ronde van Vlaanderen. Ondanks dat het coronavirus heel wat roet in het eten gegooid heeft, merken we dat heel wat mensen de uitzendingen op Sporza van koersen uit het verleden volgen. Zo ontvangen we leuke foto's van mensen die terwijl genieten van een lekkere Kwaremont. We roepen iedereen graag op om deze Heilige Week te beleven vanuit hun zetel met een Kwaremont in de hand. We plannen een ludieke actie online, dus hou zeker de social media van Kwaremont in de gaten."

"De komende periode blijft Brouwerij De Brabandere open om een minimale dienstverlening aan onze klanten te kunnen aanbieden. Zo blijft onze productie deze week nog draaien en blijven we alle bestellingen van retailers, drankenhandelaars en export opvolgen, met uiteraard voldoende aandacht voor de veiligheidsmaatregelen", besluit Laura.

Brouwerij De Brabandere viert dit jaar de 125ste verjaardag.

(TD)

"Het initiatief werd enorm geapprecieerd door de verschillende horecaondernemers", vertelt Laura Pille. "Ook hebben wij een helpdesk opgezet waar onze horecaondernemers terecht kunnen met al hun vragen. We houden hen bovendien persoonlijk op de hoogte van komende updates of veranderingen. Brouwerij De Brabandere gelooft sterk in oplossingen op maat van elke horecazaak en geeft daarom voorkeur aan persoonlijk contact met onze horecaondernemers.""Meer dan ooit willen we aan consumenten vragen om lokaal te kopen. Het is heel erg belangrijk om in deze moeilijke tijden de lokale bakker, slager en fruitwinkel een hart onder de riem te steken, maar we roepen ook op om bij een volgende aankoop eens te denken aan de lokale brouwerij die met veel passie bier brouwt. Drankenhandels en supermarkten blijven open en dus zijn onze producten beschikbaar. We lanceren graag de term #pintelhier, een adaptatie van het reeds gekende #winkelhier.""Deze week zou eigenlijk een heilige week voor de koers in Vlaanderen geweest zijn. Gisteren hadden we normaal Gent-Wevelgem, woensdag volgt Dwars door Vlaanderen en het hoogtepunt volgt zondag met de Ronde van Vlaanderen. Ondanks dat het coronavirus heel wat roet in het eten gegooid heeft, merken we dat heel wat mensen de uitzendingen op Sporza van koersen uit het verleden volgen. Zo ontvangen we leuke foto's van mensen die terwijl genieten van een lekkere Kwaremont. We roepen iedereen graag op om deze Heilige Week te beleven vanuit hun zetel met een Kwaremont in de hand. We plannen een ludieke actie online, dus hou zeker de social media van Kwaremont in de gaten.""De komende periode blijft Brouwerij De Brabandere open om een minimale dienstverlening aan onze klanten te kunnen aanbieden. Zo blijft onze productie deze week nog draaien en blijven we alle bestellingen van retailers, drankenhandelaars en export opvolgen, met uiteraard voldoende aandacht voor de veiligheidsmaatregelen", besluit Laura.Brouwerij De Brabandere viert dit jaar de 125ste verjaardag.(TD)