Broers bundelen de krachtenin Pronto Pizza House

De broers Boualem en Raf Zerrouk zijn niet aan hun proefstuk toe.©wilfried Ossieur WO
De broers Boualem en Raf Zerrouk zijn niet aan hun proefstuk toe.©wilfried Ossieur WO
Redactie KW

De broers Boualem en Raf Zerrouk baten sinds kort hun eigen Meense pizzeria uit. Vers bereide pizza’s afhalen, kan voortaan in ‘Pronto Pizza House’ in de Stationsstraat 69.

Boualem (25) en Raf (29) zijn niet aan hun proefstuk toe. “Ik runde gedurende anderhalf jaar een pizzeria op de Grote Markt van Tongeren”, vertelt Boualem. “Ik kon die zaak aan een gunstige prijs overnemen en Raf stak een handje toe. Maar uiteindelijk bleek de afstand met West-Vlaanderen te groot. Met de ervaring die we in Limburg opdeden, beslisten we om hier onze krachten te bundelen.”

Een voormalige naaiwinkel in de Stationsstraat leek voor hen het ideale pand om hun dromen te verwezenlijken. “Ik zal hier voltijds als pizzabakker aan de slag zijn”, weet Boualem. “Raf, die als secretaris bij een veilinghuis werkt, zal me in zijn vrije tijd een handje helpen.”

“Onze rijkelijk belegde pizza’s onderscheiden zich door hun verse smaak. Ook voorgerechtjes, desserts en dranken kunnen besteld worden. We focussen uitsluitend op afhaalpizza, maar we sluiten niet uit dat we in de toekomst ook pizza’s aan huis zullen bezorgen. Maar eerst willen we zorgen dat we perfecte kwaliteit leveren.” Tijdens de eerste openingsmaand pakt de pizzeria uit met de actie ‘3 pizza’s halen, 2 betalen’.” Meer info vind je op de Facebook- en Instagrampagina. (CB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier