In een boom aan VBS Zonnebloem in Pollinkhove hangt zowaar een gebreide fiets. Ook de letters Lauka boven de ingang van het VVV-kantoor werden in wol gewikkeld. In Reninge en Noordschote kreeg ook heel wat straatmeubilair een wollen outfit aangemeten. Al die kleurenpracht is een voorsmaakje voor de beelden- en poëzieroute die volgende week vrijdag 28 juni officieel wordt geopend.

De voorbije maanden breiden tal van verenigingen, scholen en andere organisaties er op los om bomen, verlichtingspalen en tal van andere zaken langs de fietsroute Klavertje Vier van een wollen jasje te voorzien.

© KVCL

(KVCL)

In een boom aan VBS Zonnebloem in Pollinkhove hangt zowaar een gebreide fiets. Ook de letters Lauka boven de ingang van het VVV-kantoor werden in wol gewikkeld. In Reninge en Noordschote kreeg ook heel wat straatmeubilair een wollen outfit aangemeten. Al die kleurenpracht is een voorsmaakje voor de beelden- en poëzieroute die volgende week vrijdag 28 juni officieel wordt geopend. De voorbije maanden breiden tal van verenigingen, scholen en andere organisaties er op los om bomen, verlichtingspalen en tal van andere zaken langs de fietsroute Klavertje Vier van een wollen jasje te voorzien.(KVCL)