Behalve een handvol vrienden en familieleden kwam ook Jacques Verbeke van de Oostendse Rotary Club het sportieve koppel uitwuiven aan strandpost Duynegat. Tot hun grote verrassing kwam hij Patrick en Sabrina meedelen dat elke verreden kilometer door de serviceclub met 1 euro gesponsord zal worden. "Al snel 1.200 euro die straks richting Indigo Koekelare gaat", rekende Verbeke voor.

Wie de avonturen van Patrick en Sabrina op de voet wil volgen of een steentje wil bijdragen aan hun sponsortocht kan terecht op de Facebookpagina "Fietsen van zee tot zee met Sabrina en Patrick."

Hoe het Bredense koppel op het idee van hun buitengewone fietstocht kwam, leest u dan weer in De Zeewacht van 13 september.

(MM)

Behalve een handvol vrienden en familieleden kwam ook Jacques Verbeke van de Oostendse Rotary Club het sportieve koppel uitwuiven aan strandpost Duynegat. Tot hun grote verrassing kwam hij Patrick en Sabrina meedelen dat elke verreden kilometer door de serviceclub met 1 euro gesponsord zal worden. "Al snel 1.200 euro die straks richting Indigo Koekelare gaat", rekende Verbeke voor.Wie de avonturen van Patrick en Sabrina op de voet wil volgen of een steentje wil bijdragen aan hun sponsortocht kan terecht op de Facebookpagina "Fietsen van zee tot zee met Sabrina en Patrick."Hoe het Bredense koppel op het idee van hun buitengewone fietstocht kwam, leest u dan weer in De Zeewacht van 13 september. (MM)