Bredens koppel fietst naar Zuid-Frankrijk voor jongeren met beperking

© MM
Redactie KW

Patrick Hollevoet, kantoordirecteur van Argenta Bredene, en zijn echtgenote Sabrina Sanders zijn vandaag van aan strandpost 2 Duynegat vertrokken voor een drie weken lange fietstocht naar Saintes-Marie-de-la-Mer in Frankrijk. Hun fietstocht wordt niet alleen een sportieve uitdaging, maar wil ook een financiële steun in de rug zijn voor het 23+-team van Indigo Koekelare, dat jongeren met een beperking bijstaat.

Behalve een handvol vrienden en familieleden kwam ook Jacques Verbeke van de Oostendse Rotary Club het sportieve koppel uitwuiven aan strandpost Duynegat. Tot hun grote verrassing kwam hij Patrick en Sabrina meedelen dat elke verreden kilometer door de serviceclub met 1 euro gesponsord zal worden. “Al snel 1.200 euro die straks richting Indigo Koekelare gaat“, rekende Verbeke voor.

Wie de avonturen van Patrick en Sabrina op de voet wil volgen of een steentje wil bijdragen aan hun sponsortocht kan terecht op de Facebookpagina “Fietsen van zee tot zee met Sabrina en Patrick.

Hoe het Bredense koppel op het idee van hun buitengewone fietstocht kwam, leest u dan weer in De Zeewacht van 13 september.

(MM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.