Matthieu vertoeft al sinds 5 september in Dover, vanwaar hij zijn zwemmarathon wil aanvatten. Matthieu Bonne heeft al een hele reeks (extreme) sportieve exploten op zijn palmares staan, van de beklimming van enkele legendarische bergen als Mount Fuji in Japan of de Mont Blanc tot deelname aan de Marathon des Sables.

De redder in het Olympiazwembad in Brugge, die in 2018 ook aan de Ironman van West-Australië deelnam, wil nu ook het selecte groepje succesvolle Belgische Kanaalzwemmers vervoegen. Wie zijn poging wil volgen, kan dat via de hashtag #myNorthSeaChallenge2019 op sociale media of de Facebookpagina van Matthieu Bonne.

(MM)

Matthieu vertoeft al sinds 5 september in Dover, vanwaar hij zijn zwemmarathon wil aanvatten. Matthieu Bonne heeft al een hele reeks (extreme) sportieve exploten op zijn palmares staan, van de beklimming van enkele legendarische bergen als Mount Fuji in Japan of de Mont Blanc tot deelname aan de Marathon des Sables.De redder in het Olympiazwembad in Brugge, die in 2018 ook aan de Ironman van West-Australië deelnam, wil nu ook het selecte groepje succesvolle Belgische Kanaalzwemmers vervoegen. Wie zijn poging wil volgen, kan dat via de hashtag #myNorthSeaChallenge2019 op sociale media of de Facebookpagina van Matthieu Bonne. (MM)