Brecht Van Mullem nu ook officieel de nieuwe directeur van De Vlieger in Rumbeke

Brecht Van Mullem is al een hele tijd actief in De Vlieger, nu is hij officieel aangesteld als directeur.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Brecht Van Mullem is al een hele tijd actief in De Vlieger, nu is hij officieel aangesteld als directeur.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Brecht Van Mullem werd aangesteld als nieuwe directeur van Stedelijke Basisschool De Vlieger in Rumbeke. Hij behaalde tijdens een uitgebreide externe selectieprocedure de hoogste scores.

De nieuwe directeur was al sinds 2019 aangesteld als waarnemend directeur na het vertrek van directeur Carl Vangheluwe. Brecht Van Mullem, al actief in De Vlieger sinds 1999, was daarvoor leerkracht eerste en vijfde leerjaar, zorgleerkracht en adjunct-directeur. Met Brecht Van Mullem kiest het schoolbestuur voor een directeur die zowel continuïteit en stabiliteit als vernieuwing en dynamiek brengt.

Stedelijke Basisschool De Vlieger in de Hoogstraat in Rumbeke telt zo’n 45 personeelsleden en bijna 500 leerlingen. De Vlieger maakt samen met SBS De Brug (Brugsesteenweg) en SBS De Octopus (Leeuwerikstraat) deel uit van de scholengemeenschap Stedelijk Basisonderwijs Roeselare. Samen met de academies SASK en STAP vormt de scholengemeenschap het Stedelijk Onderwijs Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier