Brasserie Badhuis in Menen heeft nieuwe uitbater

Ghislain Overbergh samen met burgemeester Eddy Lust in de brasserie. © NVM
Redactie KW

Stephane Desmet en zijn vrouw Veronique Dewildeman stopten na drie jaar definitief met de Brasserie Badhuis aan de Sluizenkaai in Menen. Officieel moest Stephane nog de zaak uitbaten tot 15 september mocht er niet vroeger een nieuwe uitbater worden gevonden. De 53-jarige Ghislain Overbergh uit Wervik werd sinds eind juli aangesteld als nieuwe uitbater.

Hij vond het toen de geschikte periode om de brasserie over te nemen. “Ik had drie jaar geleden al eens contact gehad daaromtrent, maar nu was voor mij het meest ideale moment om deze job te aanvaarden. Het is iets dat ik heel graag doe en het is trouwens een zaak waar veel potentieel in zit“, aldus Ghislain.

De cafetaria ligt inderdaad rustig gelegen aan de oever van de Oude Leie en heeft een schitterend panoramisch terras. “De eerste weken zal er nog geen eten op de kaart staan, maar later zal het wel de bedoeling zijn om dit aan de klanten aan te bieden”, zegt Ghislain. Het klappen van de horecazweep kent Ghislain intussen wonderwel. “Ik heb vijf jaar gewerkt in de Keep Fit, dus omgaan met klanten is voor mij alvast geen probleem“, weet Ghislain. Later dit jaar zal Ghislain ook hulp krijgen van zijn vrouw zodat het koppel de drukkere periodes met verve zullen kunnen aanpakken.

(NVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier