In Koksijde werd net voor de middag de spits afgebeten aan WZC Dunecluze. Daar wapperden de witte lakens aan de ramen, nieuwsgierige bewoners zwaaiden aan het raam naar het zorgpersoneel dat zich beneden had opgesteld. Brandweermannen hadden speciaal hun mooie uniform aangetrokken en vormden een erehaag uit respect voor de inzet van het zorgpersoneel.

Burgemeester Marc Vanden Bussche richtte een woord van dank tot alle zorgverleners en stak alle bewoners van wzc Dunecluze, Autonoom en de assistentieflats een hart onder de riem. Hij kreeg versterking van alle schepenen en de paashaas die gul paaseitjes en wenskaarten uitdeelde met daarop de boodschap #8670lovesyou #topesterk.

Ook aan revalidatiecentrum KEI (Koningin Elisabeth Instituut) Oostduinkerke klinkt een warm applaus., MVO
Ook aan revalidatiecentrum KEI (Koningin Elisabeth Instituut) Oostduinkerke klinkt een warm applaus. © MVO

Aansluitend trokken de brandweerwagens, de ambulance, burgemeester en schepenen naar Oostduinkerke voor de volgende applausactie aan het revalidatiecentrum KEI (Koningin Elisabeth Instituut) waar zich hetzelfde scenario afspeelde.

In de loop van de namiddag volgden nog applausacties aan Huize Rozenwingerd, Cust'O en Rozenkrans in Oostduinkerke, en daarna kregen bewoners en zorgverleners een applaus in La Vigie, 't Zout, Villa, De Brink, Noordduin en MPI Westhoek.

In Koksijde werd net voor de middag de spits afgebeten aan WZC Dunecluze. Daar wapperden de witte lakens aan de ramen, nieuwsgierige bewoners zwaaiden aan het raam naar het zorgpersoneel dat zich beneden had opgesteld. Brandweermannen hadden speciaal hun mooie uniform aangetrokken en vormden een erehaag uit respect voor de inzet van het zorgpersoneel. Burgemeester Marc Vanden Bussche richtte een woord van dank tot alle zorgverleners en stak alle bewoners van wzc Dunecluze, Autonoom en de assistentieflats een hart onder de riem. Hij kreeg versterking van alle schepenen en de paashaas die gul paaseitjes en wenskaarten uitdeelde met daarop de boodschap #8670lovesyou #topesterk.Aansluitend trokken de brandweerwagens, de ambulance, burgemeester en schepenen naar Oostduinkerke voor de volgende applausactie aan het revalidatiecentrum KEI (Koningin Elisabeth Instituut) waar zich hetzelfde scenario afspeelde. In de loop van de namiddag volgden nog applausacties aan Huize Rozenwingerd, Cust'O en Rozenkrans in Oostduinkerke, en daarna kregen bewoners en zorgverleners een applaus in La Vigie, 't Zout, Villa, De Brink, Noordduin en MPI Westhoek.