De brandweer kwam massaal ter plaatse en had de handen vol met het blussen van de brand. In de loods, die in twee stukken opgesplitst is, staan hoofdzakelijk auto's en loodgietersmateriaal.

In totaal stonden er een zestal auto's waaronder twee hybride wagens. Die gingen allemaal in de vlammen op. Die laatste werden verwijderd en één ervan werd in een container met water gedompeld en afgevoerd. Dit om veiligheidsredenen.

Van de wagens bleef niks meer over., JVMA
Van de wagens bleef niks meer over. © JVMA

De ruime omgeving werd door de politie afgesloten. Het nablussen zal nog een hele tijd duren. Niemand raakte gewond. Eigenaar Marc Mahieu kwam ter plaatse. De oorzaak van de brand is op dit moment nog niet bekend.

(JVMA)

De brandweer kwam massaal ter plaatse en had de handen vol met het blussen van de brand. In de loods, die in twee stukken opgesplitst is, staan hoofdzakelijk auto's en loodgietersmateriaal. In totaal stonden er een zestal auto's waaronder twee hybride wagens. Die gingen allemaal in de vlammen op. Die laatste werden verwijderd en één ervan werd in een container met water gedompeld en afgevoerd. Dit om veiligheidsredenen. De ruime omgeving werd door de politie afgesloten. Het nablussen zal nog een hele tijd duren. Niemand raakte gewond. Eigenaar Marc Mahieu kwam ter plaatse. De oorzaak van de brand is op dit moment nog niet bekend.(JVMA)