De bezoekers van de wekelijkse markt werden opgeschrikt door brandweermannen die op zoek waren naar een brand op de markt. Marktmeester Philippe Depraetere stond ook verbaasd te kijken toen twee brandweerwagens arriveerden. "Ze kwamen meteen naar mij gelopen om meer uitleg te krijgen. Ik kon hen vlug gerust stellen dat er van een brand gelukkig geen sprake was. Ik was nog meer verbaasd toen men zei dat het om een kerstboom zou gaan op het Toyeplein. Dit kon al helemaal niet, want die grote boom zal pas morgen, woensdag, geplaatst worden."

De andere marktbezoekers keken ook hun ogen uit en vonden het maar een flauwe grap van die persoon die de hulpdiensten alarmeerde. Er wordt nu onderzocht wie die flauwe grappenmaker is. Er wacht hem of haar in plaats van een kerstcadeautje, een gepeperde rekening.

(GV)

De bezoekers van de wekelijkse markt werden opgeschrikt door brandweermannen die op zoek waren naar een brand op de markt. Marktmeester Philippe Depraetere stond ook verbaasd te kijken toen twee brandweerwagens arriveerden. "Ze kwamen meteen naar mij gelopen om meer uitleg te krijgen. Ik kon hen vlug gerust stellen dat er van een brand gelukkig geen sprake was. Ik was nog meer verbaasd toen men zei dat het om een kerstboom zou gaan op het Toyeplein. Dit kon al helemaal niet, want die grote boom zal pas morgen, woensdag, geplaatst worden."De andere marktbezoekers keken ook hun ogen uit en vonden het maar een flauwe grap van die persoon die de hulpdiensten alarmeerde. Er wordt nu onderzocht wie die flauwe grappenmaker is. Er wacht hem of haar in plaats van een kerstcadeautje, een gepeperde rekening.(GV)