Kort na de middag was er een brand uitgebroken in een garage in de Roterijstraat in Lendelede. De vlammen sloegen al snel over naar de aangrenzende woning.De brandweer had enige moeite om de brand onder controle te krijgen, waardoor het niet meteen duidelijk was of er gewonden waren, maar ondertussen is dus duidelijk dat niemand gewond raakte. Er was ook sprake van een gaslek dat moest gedicht worden.

Omwonenden werden via BE-Alert gevraagd om ramen en deuren dicht te houden. Dat advies geldt nog altijd zo lang er rook boven Lendelede hangt. De politie van zone Vlas geeft via Twitter mee dat het niet om giftige rook gaat. Er waren ook geen evacuaties nodig.

Aan de omwonenden van de brand in de Roterijstraat in Gemeente Lendelede wordt gevraagd om ramen en deuren voorlopig dicht te houden.

Geplaatst door Politiezone VLAS op Donderdag 7 februari 2019
Kort na de middag was er een brand uitgebroken in een garage in de Roterijstraat in Lendelede. De vlammen sloegen al snel over naar de aangrenzende woning.De brandweer had enige moeite om de brand onder controle te krijgen, waardoor het niet meteen duidelijk was of er gewonden waren, maar ondertussen is dus duidelijk dat niemand gewond raakte. Er was ook sprake van een gaslek dat moest gedicht worden. Omwonenden werden via BE-Alert gevraagd om ramen en deuren dicht te houden. Dat advies geldt nog altijd zo lang er rook boven Lendelede hangt. De politie van zone Vlas geeft via Twitter mee dat het niet om giftige rook gaat. Er waren ook geen evacuaties nodig.