Bouwbeurs in Roeselare ook afgelast, er komt wel een brochure

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Na de Jaarbeurs in november is nu ook de Bouwbeurs begin februari 2021 afgelast. Er werd gekeken om de beurs in juni te organiseren, maar daar was onvoldoende draagvlak voor.

“Unizo Diensten Roeselare-Izegem heeft vorige week beslist om de bouwbeurs Roeselare 2021 niet te laten doorgaan”, vertelt voorzitter Jan Develtere. “De coronapandemie en de regeringsmaatregelen laten voorlopig niet toe om beurzen te organiseren. Voorlopig is er ook geen zicht op versoepelingen. Er werd een bevraging gedaan bij de deelnemers van de vorige editie om de Bouwbeurs in juni 2021 te laten doorgaan, maar de meerderheid van de deelnemers was niet te vinden voor deze piste.”

“In plaats van een fysieke bouwbeurs wordt een bouwbeursbrochure verspreid tijdens de eerste 2 weken van februari 2021, de periode waarin de Bouwbeurs zou doorgaan en dit in Roeselare en de omliggende gemeenten. Deze brochure bevat informatie over de deelnemers.”

“We hopen iedereen terug gezond en wel te mogen ontvangen op de Bouwbeurs 2022. De data zijn alvast gekend : 12,13,14 februari 2022 en 18,19 en 20 februari 2022.”

(TD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.