Bos van Commerce tovert strand van Oostduinkerke om tot Winterwonderland

Accordeonist Wilfried en sprekende kerstbomen. © MVP
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Zaterdag kondigde het Paradekorps El Fuerte de feestelijke opening aan van het Bos van Commerce en de Stienestekers – de vrouwelijke garnaalkruiers – gaven het startschot.

Het kerstbos op het strand van Oostduinkerke is intussen een jaarlijkse traditie geworden. Het thema is dit jaar ‘Frozen’ en tovert het Bos van Commerce om tot een Winterwonderland. Vanaf het eerste uur was het een drukte van jewelste rond de boshut en aan de tipitent waar de winterdrankjes vlot van de hand gingen. Accordeonist Wilfried en sprekende kerstbomen waren de gangmakers van het kerstfeest. Elke dag staan er originele activiteiten op het programma: zondag is het ‘Fiesta a la playa’ met een salsaworkshop en salsaparty.

Stienestekers
Stienestekers© MVP

Neem deel aan de verschillende leuke activiteiten in het kerstbos op het strand van Oostduinkerke (van zaterdag 21 december 2019 t.e.m. zondag 5 januari 2020). Aan de boshut kan je dagelijks vanaf 11 uur terecht voor een drankje, er staat een gezellige tipitent in het bos en er is een hindernissenparcours.

Tijdens de kerstvakantie kan je leren kerstballen knutselen en zijn er elke dag optredens. Voor kinderen is er op tweede kerstdag een goochelshow en organiseert Samana een wafelverkoop ten voordele van Ziekenzorg. Op 31 december is het Partytime, met oesterpassie in het bos en wordt de overgang van oud naar nieuw gevierd met bubbels. Ook de Driekoningentraditie wordt in ere gehouden op 4 januari. Elke dag kan je het hindernissenparcours uitproberen.

(MVP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier