Bondstoneel met een dollekomedie op de planken in Rollegem-Kapelle

Momenteel zijn de leden van het Bondstoneel druk aan het repeteren voor de opvoering van ‘Tom, Dick en Harry’, een komedie in twee bedrijven van Ray en Michael Cooney.

De acteurs zijn druk aan het repeteren. Vooraan zittend zien we Christine en Martine Clarysse, Johan Vandromme. Achteraan Martin Deleu, Christ Platteeuw, Nadine Vanhie, Greetje Buyse, Eddy Buyse, Mieke Vanreeth en Emiel Platteeuw. Dieter Vandromme en Michiel Bucket ontbreken. (Foto JS) © ©2018 Jan STRAGIER

Tom en Linda gaan een baby adopteren. Het wordt de gelukkigste dag van hun leven, althans als Toms broers Dick en Harry niet besloten hadden hen te komen helpen.

Het resultaat van hun ‘hulp’ zijn twee illegale immigranten, een versneden lijk en een lading gesmokkelde sigaretten!

Met de komst van de dame van het adoptiebureau, en de wijkagent wordt Tom tot het uiterste gedreven om vindingrijke oplossingen te verzinnen: hij is echt wel een geschikte vader en zijn huis is een prima omgeving om kinderen fatsoenlijk in op te voeden. Dus alles komt goed, want nog erger kan het niet worden, of toch wel?

De cast bestaat uit volgende spelers: Christ Platteeuw, Johan Vandromme, Martin Deleu, Martine Clarysse, Hann Baekelandt, Sabine Vanhie, Dieter Vandromme, Michiel Bucket, Christine Clarysse. De regie is opnieuw in handen van Annemarie Van Reeth. De voorstellingen grijpen plaats in De Link in St.-Eloois-Winkel op zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december om 20 uur en op zondag 16 december om 17.30 uur. Kaarten aan 8 euro zijn te reserveren bij Christ Platteeuw, Foncierestraat 7, 056 50 68 81. Kaarten afhalen kan op woensdag en donderdag van 17 tot 19.30 uur of via Johan Vandromme, 0468 27 23 25, rekeningnummer BE 61 7512 0594 8117. (LDE)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.