Het éénrichtingsverkeer in de rest van deze straat wordt opgegeven. Het garagestraatje in de Hinnebilkstraat bereik je vanaf dan opnieuw via de Schoolstraat, uitrijden kan via de Bollewerpstraat. Het laatste deel van het Acaciaplein blijft bereikbaar via de Schoolstraat.

Vanaf dinsdagavond 17 maart kan je de parking aan het sportcentrum terug oprijden via de Ring. Op woensdag 18 maart in de loop van de dag gaat de Bollewerpstraat eveneens terug open in beide richtingen voor doorgaand verkeer. (PADI)

Het éénrichtingsverkeer in de rest van deze straat wordt opgegeven. Het garagestraatje in de Hinnebilkstraat bereik je vanaf dan opnieuw via de Schoolstraat, uitrijden kan via de Bollewerpstraat. Het laatste deel van het Acaciaplein blijft bereikbaar via de Schoolstraat.Vanaf dinsdagavond 17 maart kan je de parking aan het sportcentrum terug oprijden via de Ring. Op woensdag 18 maart in de loop van de dag gaat de Bollewerpstraat eveneens terug open in beide richtingen voor doorgaand verkeer. (PADI)