Boekvoorstelling Sandra Bekkari lokt 4.000 bezoekers naar Kursaal Oostende

Sandra Bekkari stelde tijdens de 'Nooit Meer Diëten'-dagen haar vierde boek voor. © MF
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

In het Kursaal in Oostende stelde Sandra Bekkari haar vierde ‘Nooit Meer Diëten’-boek voor tijdens een interactieve tweedaagse op zaterdag en zondag.

De eerste editie van de ‘Nooit Meer Diëten’-dag vond plaats begin januari 2017 in de Ghelamco Arena in Gent. Dit jaar streken de ‘Nooit Meer Diëten’-dagen van Sandra Bekkari neer in Kursaal Oostende. Tijdens enkele kookdemonstraties kon je heel wat nieuwe recepten en producten ontdekken, net als tips voor het klaarmaken van je favoriete Sana-gerechtje. Verder kon je onder meer je lichaamssamenstelling laten meten.

Tijdens het evenement werd bovendien deel vier van de ‘Nooit Meer Diëten’-serie voorgesteld. “De honger naar nieuwe recepten wordt met dit boek gestild en we schenken ook heel wat aandacht aan de link tussen mentaal welzijn en een gezonde levensstijl. De meest gestelde vragen rond de Sana-methode worden ook beantwoord in mijn nieuw boek”, aldus Sandra Bekkari.

Uit de hand gelopen boekvoorstelling

“Deze tweedaagse is een wat uit de hand gelopen boekvoorstelling. Vorig jaar was het een overrompeling in de Ghelamco Arena, de capaciteit was er wat te beperkt. Daarom opteerden we ervoor om dit jaar uit te wijken naar Oostende, verspreid over twee dagen. Op die manier is het aangenamer voor de mensen en hebben we meer bewegingsruimte”, klinkt het.

“Over het hele weekend zullen we richting 4.000 bezoekers gaan. Dat is zeer mooi voor een boekvoorstelling. Volgend jaar opnieuw afspraak in Oostende? Net als vorig jaar volgt er nog een evaluatie van het evenement. Ik ben zelf van Oostende en voor mij is het fantastisch dat dit in mijn geboortestad plaatsvindt en ook Peter (Craeymeersch, haar man en directeur Toerisme Oostende, red.) ademt Oostende. Voor mensen uit Limburg is het weliswaar een stukje verder, maar Oostende is gemakkelijk te bereiken. Deze locatie ligt hem alleszins wel voor dit soort evenementen. De lunch, speeddates, demonstraties en lezingen zijn netjes verspreid over het hele gebouw“, gaat Sandra verder.

Geen vier zonder vijf?

De reeks van ‘Nooit Meer Diëten’ bestaat sinds dit weekend dus al uit vier delen. “Op den duur word je gewoon creatiever. Het boek is nog maar uit sinds vrijdag. Blijkbaar gingen sommige lezers vrijdagavond al aan de slag met de nieuwe recepten, zo hoorde ik uit reacties. Bij de samenstelling van het boek leerde ik nog meer combineren in de keuken. Of er nog voldoende inspiratie is voor een vijfde deel? Ik denk van wel, want zelf haal ik ook inspiratie uit de volgers van Nooit Meer Diëten. Zo blijf je creatief bezig”, zegt Sandra.

1.0Ook vandaag is het nog NMD-dag in Oostende!
Misschien tot straks! #NMDdagen #kursaaloostende #foodmarket #lezingen #workshops #speeddating #Sanacoaches #healthylunch #hightea #inspiratie #motivatie #gezondgenieten #nooitmeerdiëten #borgerhofflamberigts #uitdehandgelopenboekvoorstelling 😉😘sandrabekkarihttps://www.instagram.com/sandrabekkari2613766791686873403918532464_261376679Instagramhttps://www.instagram.comrich658

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/26301048_120767771971982_7732947393628340224_n.jpg640640

“Ik krijg ongelofelijk veel de vraag of ik zelf niet durf zondigen. Het is niet omdat je kiest voor gezond en bewuster omgaat met voeding dat je geen pak frieten of een dessert mag eten. Ik vind het net heel belangrijk dat je dat wel nog doet. Als je dat doet, moet je er vooral van genieten en je er niet schuldig bij voelen. Veel mensen volgen een bepaald dieet of beslissen om enkel gezond te eten, maar denken dat ze gefaald hebben als ze eens een dessert eten. Soms zeggen ze daarna ‘foert’, terwijl er helemaal niets aan de hand is. Je kan perfect genieten van een pak frieten, maar een volgende keer voor een alternatief kiezen. Het is gewoon de balans die goed moet zitten.”

“Thuis maak ik geen frieten klaar, maar als we met de kinderen ergens naartoe gaan, dan moet dat kunnen vind ik. Dan post ik nog liever zelf een foto van mijn frietjes op Instagram dan dat mensen mij stiekem fotograferen”, lacht Sandra Bekkari nog.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier