Bobcat Wielsbeke One rekent op overwinning tegen Langemark

Maarten Castelein is gebrand op een overwinning. (foto ELD)
Redactie KW

In derde provinciale B neemt Bobcat Wielsbeke One het zaterdag op tegen Rapid Langemark One, de vijfde in de stand.De ploeg herpakte zich na een moeizaam seizoensbeginen staat met een zevende plaats in de buik van het klassement.

“Nadat we de A- en B-ploeg samenvoegden, moesten we toch wat wennen aan elkaar”, vertelt de 26-jarige Maarten Castelein. “Nu zijn we enkele maanden verder en is het verschil al merkbaar. We zijn beter en beter op elkaar ingespeeld. Vorig weekend gingen we weliswaar met 56-40 de boot in tegen BBV Oedelem One, de tweede in de stand. We waren echter niet voltallig waardoor we enkele spelers van de tweede ploeg moesten inzetten die al een wedstrijd in de benen hadden.”

Dit weekend komt Langemark op bezoek naar De Vlaschaard. “Dit is voor ons altijd een moeilijke match”, gaat de Ooigemnaar verder. “Maar we spelen thuis, dus moet dit een haalbare kaart kunnen zijn. We zullen naar alle waarschijnlijkheid opnieuw op Niels Parmentier kunnen rekenen die out was met een blessure. Voor Wolf Roobrouck komt deze partij nog wat te vroeg. Ikzelf zit in een dipje na een goede start van de campagne. Hopelijk gaat het vlug beter. Kunnen we aan het langste eind trekken dan moeten we in de resterende wedstrijden nog enkele plaatsjes kunnen winnen. We werken echter ook naar volgend jaar toe. Het is de bedoeling om de ploeg samen te houden. Hopelijk is dan ook Dries Dumoulin weer van de partij. Meedingen voor de prijzen moet dan het doel zijn”, besluit Maarten. (ELD)

Zaterdag 11 januari om 20.30 uur: Bobcat Wielsbeke One – Rapid Langemark One.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier