Blvckprint staat deze zomer opnieuw op Tomorrowland

Philippe Verhaest

Het gaat hard voor de dj Blvckprint, in het echte leven bekend als Tom Vansteeland. Voor het tweede jaar op rij prijkt de Roeselarenaar op de line-up van Tomorrowland.

Tom Vansteeland (27) timmert al elf jaar aan zijn dj-carrière en ziet het vele harde werk stilaan beloond worden. Vorig jaar kreeg hij voor het eerst een plekje op de affiche van Tomorrowland, nu contacteerde het populairste festival ter wereld hem zelf om er opnieuw een set te komen draaien.

“Ik ben ongelooflijk tevreden”, glundert Tom. “Tomorrowland is de Champions League van de elektronische muziek, daar wíl je als dj gewoon bij zijn.”

Vorig jaar opende Blcvkprint nog de Ultra Modern-stage en moest hij de feestvierders op gang trekken, nu kan hij rekenen op topuren. “Ik zal op hetzelfde podium te zien zijn, maar op vrijdag 24 juli mag ik van 21 tot 23 uur mijn ding doen. Primetime, dus!”

Nederland, Duitsland…

In 2019 moest Tom hemel en aarde verzetten om bij Tomorrowland binnen te raken, nu contacteerde de organisatie hem zelf. “Een bewijs dat ik het vorig jaar goed heb gedaan. Ik heb trouwens een schitterend jaar achter de rug, want ik prijk ondertussen op plaats 36 in de Belgian DJ Top 100.”

“Dit jaar wil ik nog meer inzetten op het buitenland. Ik zal op heel wat Nederlandse festivals te zien en te horen zijn en ook in Duitsland krijg ik stilaan vaste voet aan grond. Maar Tomorrowland steekt er toch met kop en schouders bovenuit. Het wordt opnieuw dé set van het jaar!”

Nog meer West-Vlaams talent op Tomorrowland, want ook Izegemnaar Antoon Vaneeckhout, alias Basstripper, mag zich opmaken voor een eerste passage op het festival.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier