Bloemenmarkt en provinciaal kampioen kubb in Wevelgem worden afgelast

Dit jaar geen provinciaal kampioenschap kubb in Wevelgem. © (foto SLW)
Redactie KW

Op 1 mei zou in Wevelgem de 50ste editie van de succesvolle Bloemenmarkt, de 45ste editie van het Tuin-en Hobbysalon en de elfde editie van het West-Vlaams Kubb Kampioenschap plaatsvinden. Die activiteiten worden nu afgelast.

De gemeente Wevelgem, organisator van de Bloemenmarkt heeft samen met Tuinhier die het Tuin-en Hobbysalon inricht en de organisatoren van het Kubb Kampioenschap beslist om alle activiteiten op 1 mei te schrappen.

De voorgaande jaren waren duizenden mensen aanwezig, als bezoeker van de bloemenmarkt, deelnemer of toeschouwer aan het kubb-kampioenschap.

Zeker bij mooi weer vond de massa de weg naar het Sint-Pauluscollege waar beide evenementen plaatsvinden. Om de standhouders en de deelnemers aan het kubbtornooi niet langer in onzekerheid te laten, werd beslist de organisaties van 1 mei af te breken. Heel sneu voor de gemeente en Tuinhier, die zich extra hadden voorbereid om van de jubileumedities van de Bloemenmarkt en het Tuin-en Hobbysalon iets extra’s te maken. Dat zal dus voor volgend jaar zijn. (SLW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier