De gemeente Wevelgem, organisator van de Bloemenmarkt heeft samen met Tuinhier die het Tuin-en Hobbysalon inricht en de organisatoren van het Kubb Kampioenschap beslist om alle activiteiten op 1 mei te schrappen.

De voorgaande jaren waren duizenden mensen aanwezig, als bezoeker van de bloemenmarkt, deelnemer of toeschouwer aan het kubb-kampioenschap.

Zeker bij mooi weer vond de massa de weg naar het Sint-Pauluscollege waar beide evenementen plaatsvinden. Om de standhouders en de deelnemers aan het kubbtornooi niet langer in onzekerheid te laten, werd beslist de organisaties van 1 mei af te breken. Heel sneu voor de gemeente en Tuinhier, die zich extra hadden voorbereid om van de jubileumedities van de Bloemenmarkt en het Tuin-en Hobbysalon iets extra's te maken. Dat zal dus voor volgend jaar zijn. (SLW)

De gemeente Wevelgem, organisator van de Bloemenmarkt heeft samen met Tuinhier die het Tuin-en Hobbysalon inricht en de organisatoren van het Kubb Kampioenschap beslist om alle activiteiten op 1 mei te schrappen.De voorgaande jaren waren duizenden mensen aanwezig, als bezoeker van de bloemenmarkt, deelnemer of toeschouwer aan het kubb-kampioenschap.Zeker bij mooi weer vond de massa de weg naar het Sint-Pauluscollege waar beide evenementen plaatsvinden. Om de standhouders en de deelnemers aan het kubbtornooi niet langer in onzekerheid te laten, werd beslist de organisaties van 1 mei af te breken. Heel sneu voor de gemeente en Tuinhier, die zich extra hadden voorbereid om van de jubileumedities van de Bloemenmarkt en het Tuin-en Hobbysalon iets extra's te maken. Dat zal dus voor volgend jaar zijn. (SLW)