De hele week is de toegang tot het zwembad gratis. Dinsdagavond is er een gratis initiatie aquafitness om acht uur, in samenwerking met de Beernemse zwemclub. Inschrijven is wel verplicht via beernemsezwemclub@hotmail.com. Woensdagmiddag kunnen waterratten zich amuseren op de survivalbaan, donderdag is er dan een initiatie duiken. Daarvoor moeten geïnteresseerden zich aanmelden bij bestuur@tortugadivers.be.

Abonnementen

Mensen die geregeld gaan zwemmen en de afgelopen maanden dus elders heen moesten, blijven niet achter. Als je abonnement op acht april nog geldig was, kan de Sportdienst aan sportpark Drogenbrood je abonnement gratis verlengen.

(AVH)

De hele week is de toegang tot het zwembad gratis. Dinsdagavond is er een gratis initiatie aquafitness om acht uur, in samenwerking met de Beernemse zwemclub. Inschrijven is wel verplicht via beernemsezwemclub@hotmail.com. Woensdagmiddag kunnen waterratten zich amuseren op de survivalbaan, donderdag is er dan een initiatie duiken. Daarvoor moeten geïnteresseerden zich aanmelden bij bestuur@tortugadivers.be.Mensen die geregeld gaan zwemmen en de afgelopen maanden dus elders heen moesten, blijven niet achter. Als je abonnement op acht april nog geldig was, kan de Sportdienst aan sportpark Drogenbrood je abonnement gratis verlengen.(AVH)