In het moederdagweekend organiseert men in Heestert jaarlijks een bloemenverkoop waarvan de opbrengst integraal naar de andersvalidenzorg gaat. Jaarlijks kan men zo 1.300 bloemenplantjes verkopen. Dit jaar werd deze traditie door de coronamaatregelen even onderbroken. "Het is spijtig, maar het is nu onmogelijk om van deur te trekken met onze bloemen. We zien zo wel een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging verloren gaan.", zei Julien Brunin van het comité.

Toch liet men het afgelasten van de bloemenverkoop niet aan hun hart komen. Samen met de mensen van Okra werd beslist om aan het personeel van WZC Marialove een bloemetje te overhandigen. 180 stuks in totaal. "We willen op deze dag niet alleen de moeders in de bloemetjes zetten, maar ook alle andere mensen die de afgelopen weken zo hard hun best hebben gedaan voor de bewoners van het WZC.", klonk het. De attentie werd zeker in dank aanvaard. "We zijn blij met alle attenties die we reeds mochten ontvangen. Het betekent heel veel voor het personeel te weten dat de mensen aan hen denken.", hoorden we.

(GV)

In het moederdagweekend organiseert men in Heestert jaarlijks een bloemenverkoop waarvan de opbrengst integraal naar de andersvalidenzorg gaat. Jaarlijks kan men zo 1.300 bloemenplantjes verkopen. Dit jaar werd deze traditie door de coronamaatregelen even onderbroken. "Het is spijtig, maar het is nu onmogelijk om van deur te trekken met onze bloemen. We zien zo wel een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging verloren gaan.", zei Julien Brunin van het comité. Toch liet men het afgelasten van de bloemenverkoop niet aan hun hart komen. Samen met de mensen van Okra werd beslist om aan het personeel van WZC Marialove een bloemetje te overhandigen. 180 stuks in totaal. "We willen op deze dag niet alleen de moeders in de bloemetjes zetten, maar ook alle andere mensen die de afgelopen weken zo hard hun best hebben gedaan voor de bewoners van het WZC.", klonk het. De attentie werd zeker in dank aanvaard. "We zijn blij met alle attenties die we reeds mochten ontvangen. Het betekent heel veel voor het personeel te weten dat de mensen aan hen denken.", hoorden we.(GV)