Bloemen en attenties voor woonzorgcentra Ceres en Hortensia

In het woonzorgcentrum Ceres mocht Conny Naessens (links) de bloemen en attenties in ontvangst nemen, die hen werden aangeboden door Heidi Vanhalst en Chantal Deman, dit namens Beweging.net. © WO
Redactie KW

Beweging.Net Lauwe moest, zoals elders ook het geval is, zijn voorziene feestelijkheden in het kader van Rerum Novarum afvoeren door het covid-19-virus. “Toch wilden we vanuit de afdeling Lauwe iets doen voor de mensen die het moeilijk hebben en voor de zorgverleners die moeilijke, drukke en bange tijden beleefden”, aldus woordvoerster Chantal Deman.

“Daarom dat we dinsdag een bezoekje brachten aan het wzc Ceres in de Hospitaalstraat, waar we een bloempje en een bedankingskaart overhandigden aan het woonzorgcentrum. Dit terwijl we voor de bewoners ook nog een kleine attentie in petto hadden, met name chocolaatjes. Niet alleen in het wzc Ceres waren we aanwezig, later in de namiddag bezochten we ook het wzc Hortensia langs de Dronckaertstraat, waar we met dezelfde attenties naar toe trokken. Als sociale beweging voelen we ons immers verbonden met alle zorgverleners die zich dagelijks onvoorwaardelijk inzetten voor het welzijn van onze medemensen. Vandaar onze solidariteit met deze mensen.”

(WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.