Genieten van een adembenemend uitzicht op zee, nippend van een cocktail? Dat kan deze zomer op het dak van de Belgium Pier in Blankenberge. Finley Rooftop Bar wordt volgens Sebastiaan Defoort ongetwijfeld een echte hotspot deze zomer. "Vanop ons panoramisch terras heb je een spectaculair uitzicht over de zee, het strand en de stad.

De bar zal elke dag open zijn van 16 uur tot middernacht; een uitgebreide cocktail- en aperokaart wordt aangevuld met een selectie tapas. De ideale combinatie voor een avondje uit of als achterafje, en er zal geregeld ook een thema-avond te beleven zijn", klinkt het. Vanaf 20 personen kan je er een barbecue of tapasreceptie reserveren.

(WK)

Genieten van een adembenemend uitzicht op zee, nippend van een cocktail? Dat kan deze zomer op het dak van de Belgium Pier in Blankenberge. Finley Rooftop Bar wordt volgens Sebastiaan Defoort ongetwijfeld een echte hotspot deze zomer. "Vanop ons panoramisch terras heb je een spectaculair uitzicht over de zee, het strand en de stad. De bar zal elke dag open zijn van 16 uur tot middernacht; een uitgebreide cocktail- en aperokaart wordt aangevuld met een selectie tapas. De ideale combinatie voor een avondje uit of als achterafje, en er zal geregeld ook een thema-avond te beleven zijn", klinkt het. Vanaf 20 personen kan je er een barbecue of tapasreceptie reserveren.(WK)