Björn Lemeire vond de USB-stick aan het begin van het Koning Albert I-park in Brugge, in het gras ter hoogte van de fontein. "Het gaat om een zwarte USB-stick", vertelt hij. "Er staat muziek op, maar ook foto's van drie verschillende dames tussen de 18 en 30 jaar oud. Een jonge moeder met een kindje van hoogstens een jaar oud. En er staan ook foto's op van een jongedame die bellen blaast."

Björn is op zoek naar de eigenaar, zodat hij de USB-stick kan teruggeven. Herken je de foto's? Dan kan je Björn Lemeire contacteren via Facebook.

Björn Lemeire is overigens geen onbekende: in 2003 nam de Gistelnaar deel aan Expeditie Robinson.

Björn Lemeire vond de USB-stick aan het begin van het Koning Albert I-park in Brugge, in het gras ter hoogte van de fontein. "Het gaat om een zwarte USB-stick", vertelt hij. "Er staat muziek op, maar ook foto's van drie verschillende dames tussen de 18 en 30 jaar oud. Een jonge moeder met een kindje van hoogstens een jaar oud. En er staan ook foto's op van een jongedame die bellen blaast."Björn is op zoek naar de eigenaar, zodat hij de USB-stick kan teruggeven. Herken je de foto's? Dan kan je Björn Lemeire contacteren via Facebook. Björn Lemeire is overigens geen onbekende: in 2003 nam de Gistelnaar deel aan Expeditie Robinson.