Bistro ‘t Verschil in Gits levert met Mini én privéchauffeur

Jelle Cools, Tom Cloet, Ilse Van Acker en Siebren Vanoverschelde hebben een nieuwe manier gevonden om het eten bij de klant te krijgen. © (foto EV)
Redactie KW

“Als restaurant hebben we heel snel moeten schakelen na de sluiting in maart”, weet Tom Cloet van bistro ‘t Verschil in Gits. Samen met Ilse Van Acker en Jelle Cools bleef hij echter niet bij de pakken zitten en organiseerde al heel snel een afhaaldienst met een selectie verfijnde gerechten. Nu komt daar een vervolg op: een Mini met privéchauffeur staat dan ter beschikking om hun gerechten aan huis te leveren.

Ook de Gitse restaurants hebben het niet gemakkelijk in deze coronatijden. Een aantal van hen zoals de Kode Mavu en ‘t Grijspeerd zetten al een afhaaldienst op touw. Bij Bistro ‘t Verschil kun je in de week terecht voor afhaalmaaltijden en in het weekend kun je voor de deur aan de trailer bereide gerechtjes kopen. Hun afhaaldienst breidt zich morgen uit: “We hadden geluk en werden door het bedrijf Get Driven en Mini Belux samen met 14 andere restaurants uitgekozen. We krijgen van hen een maand lang vijf dagen per week een Mini en privéchauffeur ter beschikking om de gerechten aan huis te leveren”, vertelt Tom Cloet. Zo hoopt het koppel deze periode waarin ze noodgedwongen moesten sluiten toch te kunnen overbruggen.

De privéchauffeur van dienst is Siebren Vanoverschelde uit Hooglede. “Zo kan ik ook werken in deze periode. De Mini is eigenlijk een testauto met maar 500 km op de teller.”

“Met mondmaskers, handschoenen en contactloze bezorging nemen wij alle veiligheidsmaatregelen”, vult Ilse nog aan. “Ik ben heel blij dat we op deze manier toch nog kunnen werken.”

Ilse Van Acker en Tom Cloet.
Ilse Van Acker en Tom Cloet.© EV

“Deze periode voelt voor ons wel angstig aan maar zo proberen we er toch het beste van te maken”, vertelt Tom verder. “De mensen reageren in elk geval heel positief en we krijgen veel mond-aan-mondreclame.” (EV)

Meer info op www.bistrotverschil.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier