Bistro Charlie’s in Tielt sluit en is op zoek naar een overnemer

Redactie KW

Christophe Volpato van bistro Charlie’s op de markt van Tielt heeft beslist om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Momenteel is hij op zoek naar een overnemer. Charlie’s blijft open tot er een nieuwe uitbater gevonden is.

“Ik ben al 25 jaar actief binnen de horecawereld”, vertelt Christophe Volpato. “Tijdens die periode leerde ik de Tieltse horeca goed kennen en dat was belangrijk voor mij. Zo’n acht jaar terug hield ik café Gillians aan De Vierhoek open. Bistro Charlie’s aan het marktplein startte ik in 2016. Ik mag spreken van heel wat ervaring binnen de horeca en die ervaring wil ik niet zomaar weggooien.”

Meer tijd voor gezin

“Ik nam het moeilijke besluit om Charlie’s achter mij te laten. Dat betekent niet dat ik de horeca volledig vaarwel zeg. Ik ben bezig met een nieuwe uitdaging, als leidinggevende in de horeca. Meer hierover kan ik nog niet kwijt, want niet alles staat al op punt”, gaat Christophe verder.

“Ik ben wel heel tevreden dat ik straks meer tijd zal kunnen vrijmaken voor mijn gezin. De klanten zal ik ook enorm missen. Momenteel ben ik volop op zoek naar een overnemer. Er namen al enkele personen contact met mij op, maar niets is zeker. De interesse is er alvast en dat is heel positief.”

Markt 4 ook dicht

Intussen raakte bekend dat Eetcafé Markt 4, dat zich net naast bistro Charlie’s bevindt, ook binnenkort de deuren sluit. Ook die eigenaars gaan een nieuwe uitdaging aan en zijn op zoek naar een overnemer. Weer een klap voor de horeca op de markt van Tielt. (NS)

Wie meer info wil over Bistro Charlie’s, kan contact opnemen met Christophe Volpato op 051 80 72 04. Meer info omtrent Markt 4 via 0478 27 23 09.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.