Bingo en muziekoptredens in De Sterre voor Rode Neuzen Dag

© LC
Paul Bruneel

Café de Sterre, gelegen aan het Dorpsplein 36 in Lombardsijde, maakt er ieder jaar weer een erezaak van om een evenement te organiseren ten voordele van Rode Neuzen Dag. Dit jaar is dat niet anders en op 5 en 6 november is het opnieuw zover en wordt dit hartverwarmend evenement georganiseerd in café De Sterre.

Op vrijdag 5 november om 19.30 uur is er een bingoavond in het café. Er zijn tal van mooie prijzen te winnen en deelname aan het spel kost 5 euro, de toegang tot de zaak is gratis. Zaterdag 6 november staat dan weer helemaal in het teken van de muziek en al om 13 uur wordt het startschot gegeven van een muzikale namiddag met muzikale animatie van dj Paulleke. Voor 5 euro krijg je niet enkel optredens van heel wat artiesten, je krijgt er bovendien ook nog eens twee pannenkoeken met koffie bovenop.

Veel steun

Presentator Patrick Deschuytter kondigt de optredens van de vele artiesten aan. Op het programma staan onder anderen Crazy Entertainers, Gino Fox & Heidi, Carine, Ambi John, Chrystal Lynn, Chris Toon, De Pita Boys, Mia en Davis, Conny & Louis Ray, Marc Tompson en Danny Green. Wie zeker wil zijn van een plaatsje kan alvast zijn toegangstickets bestellen via 058 62 66 85. Er staat ook een barbecue op het programma, verzorgd door catering ’t Zwienekotje uit Lombardsijde.

Rode Neuzen Dag is een initiatief van de uitbaters van het café De Sterre uit Lombardsijde, Tamara Civou en Robert Watty met hun gezin en zij kunnen rekenen op heel wat sympathie en steun van vrienden. Rode Neuzen Dag is Lombardsijde is ieder jaar opnieuw een gezellig en leuk gebeuren. Rode Neuzen Dag staat sedert 2015 op de Vlaamse kalender. (PBM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.