https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Bikers doen oproep om droomwens van kankerpatiënte te realiseren

Motorvrienden van ‘Roadcrew Bacht’n De Kupe’ en ‘Motorvrienden West-Vlaanderen’ met Serge achter de rode Honda en Kris achter de zwart-witte Harley Davidson. © (Foto MVQ)
Redactie KW

Enkele stoere motorbikers met een hart van peperkoek laten op zondag 1 augustus de motoren ronken om een ultieme droomwens van kankerpatiënte Andrea waar te maken: een rit op een échte Harley Davidson. Een motorrijder neemt Andrea mee op de duozit van zijn Harley, maar samen met zijn kompanen wil hij haar verrassen met een spectaculaire volgkaravaan…

“De dame in kwestie weet nog van niets”, zeggen bikers Kris Braem uit Nieuwpoort en Serge Casier uit Koksijde. Serge en Braem zijn oude schoolmaten én fervente motorfanaten. Al eerder engageerden ze zich voor goede doelen, zoals voor acties tegen pesten en een rondrit met schoolkinderen van VOC De Rozenkrans in Oostduinkerke. Toen Serge de vraag kreeg om de droom van Andrea te vervullen, aarzelde hij geen moment.

Zondag wordt Andrea opgepikt in Oedelem voor een tocht naar Wetteren op de duozit van Kris. Daar wacht haar in een café een verrassing met optredens, een hapje en een drankje. Daarna gaat de tocht verder naar The Curb in Handzame voor een afterparty… “Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus zouden we het fantastisch vinden dat we een hele lange colonne in ons kielzog zouden krijgen”, zeggen Kris en Serge. “Laat jullie hart spreken en rijd mee!”

Geef een seintje via FB https://facebook.com/events/s/rondrit-andrea/249518200033800/ of op gsm-nummer 0479 49 03 28 bij Serge of 0477 73 33 88 bij Diego van www.radioangel-tsf.eu. (MVQ)

Praktisch

Verzameling aan de Grote Markt in Oedelem tussen 12.30 en 13.00u en daarna begeleiding naar een grotere parkeerplaats. Vertrek om 13.00 uur naar Wetteren

Voor wie vertrekt vanaf de kust: verzameling aan het benzinestation van Jabbeke tussen 12.00 en 12.30u. Vertrek naar Oedelem stipt om 12.30u!

Rond 16.30 uur: vertrek in kolonne naar Handzame

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.